Hči pokojnega Paula Walkerja po pogovoru s soprogom v javnosti v jok

Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker Foto: Profimedia meadow walker
Poročena sta od oktobra ...
Oglej si celoten članek

Hči pokojnega Paula Walkerja, Meadow, so v New Yorku ujeli paparaci. Lepotička je bila na kosilu s soprogom Louisom, ki mu je večno zvestobo obljubila lanskega oktobra, ko je med pogovorom nenadoma vstala in v joku odkorakala. Sama se je nato usedla na stopnico pred neki vhod in se poskušala pomiriti.

Kaj jo je tako razburilo, ni znano.

Vsaj na družbenih omrežjih sta Louis Thornton-Allan in Meadow videti srečna, kot bi se spoznala včeraj. 

23-letna lepotica se sicer ukvarja z manekenstvom. Ko je izgubila svojega slavnega očeta, je bila stara 15 let. Walker je umrl v avtomobilski nesreči. Vozilo znamke Porsche je vozil njegov prijatelj. Kakšno naključje je bilo, da se je Walker sploh usedel v vozilo, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.