Magazin > VIP
23 ogledov

Walker umrl zaradi nesposobnega sodelavca?

paul walker twitter.com
Paul Walker morda ne bi sedel v porsche, če bi zaposleni njegovega prijatelja avto pravočasno odpeljal.

Kot smo poročali, je igralec Paul Walker organiziral dobrodelno prireditev, v sklopu katerega so razstavili več prestižnih avtomobilov. Dogajanje se je odvijalo pred avtomobilskim salonom v lasti Rogerja Rodasa, ki je vozil usodni porsche. 

A igralec v vozilo morda ne bi sedel, če bi ga eden od Rodasovih zaposlenih pravočasno odpeljal. Kot poroča TMZ, je Rodas nekaj časa opazoval, kako je njegov sodelavec porsche poskušal vzvratno postaviti nazaj v garažo, a se je avto ves čas ugašal. Rodas je vzel zadeve v svoje roke in sedel za volan ter začel vozilo pomikati proti garaži. Walker ga je opazil, mu rekel, da se še nikoli ni vozil v porscheju in skočil na sovoznikov sedež. Nato sta se odpeljala na 20-minutno vožnjo.

Kot še poročajo mediji, se je nesreča zgodila na poti nazaj, približno pol kilometra od avtomobilskega salona. Prvi je z gasilnim aparatom na kraj nesreče prispel Paulov najboljši prijatelj iz otroštva Nute, ki je igralca poskušal rešiti iz avta. Ko so ga gasilci potegnili stran od gorečega vozila, je enega od njih udaril. Nuta in še nekaj drugih Paulovih in Rogerjevih prijateljev naj bi za nekaj časa celo priprli, poroča TMZ.

Komentarjev 7
  • Marko Slovenia 13:53 03.december 2013.

    Drama, rumeni mediji... dvig naklade... filajo nas s temi nepomembnimi podatki kot kokoši z hitrorasnimi hormoni (vse za povečanje dobička)

  • Mr.Nighthawk 20:07 02.december 2013.

    Ni sodelavec kriv ampak njegova mama ker 40 let nazaj imela spolni odnos pri katerem je prišlo do spočetja "sodelavca."Pa kje poberete te traparije?!? Mogoče res ni lepo ampak tip je posnel 6 najslabših filmov v 10ih letih, ...prikaži več ki samo poneumljajo ljudi in jim najbrž dajejo tudi trapaste ideje. ubil se je v prometni nesreči...ja pa kaj pol. Nič bolj ni pomembn kot vsi ostali, ki umrejo v nesrečah!

  • 1111 18:44 02.december 2013.

    koliko časa bomo še gledali kako je umrl Paul...