Magazin > VIP
62 ogledov

Walkerja ne morejo identificirati

paul walker
1/15
FameFlynet
Trupli Paula Walkerja in njegovega prijatelja Rogerja Rodasa sta bili zaradi ognja popolnoma iznakaženi. Obdukcija je prestavljena.

Paul Walker je umrl na sovoznikovem sedežu v rdečem porsche carreri GT.

Avto je vozil njegov prijatelj in poslovni partner Roger Rodas, ki je med vožnjo zaradi prevelike hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in trčil v telegrafski drog. Avto so takoj zajeli plameni. Na kraj tragedije, ki se je zgodila v bližini dobrodelne prireditve, na kateri je bil igralec, so še pred gasilci prišli Walkerjevi prijatelji, ki so avto poskušali pogasiti z gasilnimi aparati.

Med njimi naj bi bil tudi Rodasov osemletni sinček. "Poskušal sem najti Rogerjeva sina. Izvedel sem, da je skočil čez ograjo in odhitel k avtu. Poskušal je rešiti svojega očeta. Paulov najboljši prijatelj pa je iz gorečega avta poskušal potegniti Paula. Nista jima mogla pomagati,“ je povedal očividec Jim Torp in dodal: "Walker je užival v življenju in danes je umrl hitro in drzno."

Walker zbiral denar za žrtve naravnih katastrof

Walker je po potresu na Haitiju ustanovil dobrodelno organizacijo Reach Out Worldwide, ki je v soboto zbirala sredstva za žrtve tajfuna, ki je razdejal Filipine. Del te dobrodelne prireditve, ki se je odvijala pred Rodasovo prodajalno avtomobilov, je bila tudi razstava prestižnih vozil. Rodas in Walker sta bila navdušena nad rdečim porschejem, v katerem sta le minuto zatem, ko sta sedla vanj, ugasnili njuni življenji.


 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.