Hefner razkril datum poroke

Foto: Žurnal24 Tretja soproga bo mogotcu, s katerim je skupaj dve leti in pol, zvestobo prisegl
Playboyev lastnik Hugh Hefner je naznanil datum poroke s svojo zaročenko.
Oglej si celoten članek

Hugh Hefner in Crystal Harris, ki sta se zaročila lani na božični večer, si bosta usodni da dahnila 18. junija letos, in to kar v Playboyevem dvorcu. Datum sta potrdila v televizijski oddaji. Crystal je povedala, da sta zelo vznemirjena, Hugh pa je dodal, da bo njegova zaročenka junijska nevesta, poročno slavje pa bo zasebno.

"Zabavno bo. Enkrat se je že poročil v dvorcu, in to na sprednjem vrtu, zato sem ga vprašala, ali bi se tokrat na zadnjem," je še povedala 24-letna zajčica.

"Moj brat bo moja priča. Moja sinova Marston in Cooper pa bosta poročna druga," je povedal 84-letni mogotec. Bodočo nevesto bodo spremljale tri družice – njena najboljša prijateljica Ana bo njena priča, njeni sestri pa družici.

Ustanovitelj in lastnik revije Playboy je bil do zdaj poročen dvakrat. Prvi zakon z Mildred Williams je trajal deset let in se je končal leta 1959, zakon z drugo ženo Kimberley Conrad, s katero je bil poročen 21 let, pa se je končal lani marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.