Hefnerjev sin pretepel zajčico

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Eden od sinov Playboyevega mogotca Hugha Hefnerja je konec tedna končal v priporu, ker je pretepel svoje dekle, Playboyevo zajčico leta 2011.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletnega sina Hugha Hefnerja, Marstona, so v nedeljo zvečer aretirali zaradi domačega nasilja. Mladenič se je namreč s pestmi spravil nad svoje dekle, Playboyevo zajčico 2011 Claire Sinclair, zatem pa ji ni dovolil iz vile v Pasadeni. Lepotički je vseeno uspelo poklicati svojo družino, ti pa so takoj obvestili policijo.

Marston je bil sicer izpuščen iz pripora po le nekaj urah proti plačilu varščine v vrednosti 20 tisoč dolarjev oziroma 15 tisoč evrov. "Če se imata rada, bosta uredila zadevo," je zadevo komentiral njegov oče, ustanovitelj Playboya.

Claire, ki je s Hefnerjevim sinom skupaj od avgusta 2010, naj bi v pretepu utrpela lažje poškodbe in se je že oglasila prek Twitterja. "Obstajata dve vrsti bolečine – tista, ki te prizadene, in tista, ki te okrepi," je zapisala včeraj. "Vsa vaša pozitivnost mi daje moč."

Marston je Hefnerjev sin iz njegovega drugega zakona z zajčico Kimberley Conrad, s katero ima tudi sina Cooperja Bradforda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.