Magazin > VIP
30 ogledov

Hefnerjev sin pretepel zajčico

Hugh Hefner, Marston Hefner FameFlynet Pictures
Eden od sinov Playboyevega mogotca Hugha Hefnerja je konec tedna končal v priporu, ker je pretepel svoje dekle, Playboyevo zajčico leta 2011.

Enaindvajsetletnega sina Hugha Hefnerja, Marstona, so v nedeljo zvečer aretirali zaradi domačega nasilja. Mladenič se je namreč s pestmi spravil nad svoje dekle, Playboyevo zajčico 2011 Claire Sinclair, zatem pa ji ni dovolil iz vile v Pasadeni. Lepotički je vseeno uspelo poklicati svojo družino, ti pa so takoj obvestili policijo.

Marston je bil sicer izpuščen iz pripora po le nekaj urah proti plačilu varščine v vrednosti 20 tisoč dolarjev oziroma 15 tisoč evrov. "Če se imata rada, bosta uredila zadevo," je zadevo komentiral njegov oče, ustanovitelj Playboya.

Claire, ki je s Hefnerjevim sinom skupaj od avgusta 2010, naj bi v pretepu utrpela lažje poškodbe in se je že oglasila prek Twitterja. "Obstajata dve vrsti bolečine – tista, ki te prizadene, in tista, ki te okrepi," je zapisala včeraj. "Vsa vaša pozitivnost mi daje moč."

Marston je Hefnerjev sin iz njegovega drugega zakona z zajčico Kimberley Conrad, s katero ima tudi sina Cooperja Bradforda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.