Heidi Klum: Moževo poročno darilo pri nekaterih vzbudilo nejevoljo

Foto: Profimedia
Ne boste verjeli, kaj je Heidi Klum dobila od svojega moža.
Oglej si celoten članek

Manekenka Heidi Klum se je pretekli mesec poročila s članom skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom, ki ji je za poročno darilo kupil del Berlinskega zidu.

"Danes je prispelo posebno darilo od mojega moža … Del Berlinskega zidu, ki je 28 let ločeval zahodni del Berlina od vzhodnega. Moj mož se je na vzhodni strani zidu rodil 4 tedne pred njegovim padcem. Lahko je odraščal v državi, ki je bila drugačna od države, v kateri so odraščali njegovi starši. Lahko je užival v svobodi, v veselju, kreativnosti, umetnosti in upanju,“ je Heisi zapisala na Instagramu in dodala, da zidov ne bi smeli več graditi. "Morajo pasti,“ je še pravi lepotica.

Slike Heidi Klum: S tem oprsjem je ujela 17 let mlajšega!

Darilo je nekaterim sledilcem šlo v nos. "Dekadenca ne pozna meja,“ je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Težava bogatih. Kaj podariti nekomu, ki že ima vse. Podariti del zgodovine pa je že malo pretirano.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.