Magazin > VIP
3219 ogledov

Heidi Klum: Moževo poročno darilo pri nekaterih vzbudilo nejevoljo

heidi klum, tom kaulitz
Ne boste verjeli, kaj je Heidi Klum dobila od svojega moža.

Manekenka Heidi Klum se je pretekli mesec poročila s članom skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom, ki ji je za poročno darilo kupil del Berlinskega zidu.

"Danes je prispelo posebno darilo od mojega moža … Del Berlinskega zidu, ki je 28 let ločeval zahodni del Berlina od vzhodnega. Moj mož se je na vzhodni strani zidu rodil 4 tedne pred njegovim padcem. Lahko je odraščal v državi, ki je bila drugačna od države, v kateri so odraščali njegovi starši. Lahko je užival v svobodi, v veselju, kreativnosti, umetnosti in upanju,“ je Heisi zapisala na Instagramu in dodala, da zidov ne bi smeli več graditi. "Morajo pasti,“ je še pravi lepotica.

Heidi Klum Slike Magazin Heidi Klum: S tem oprsjem je ujela 17 let mlajšega!

Darilo je nekaterim sledilcem šlo v nos. "Dekadenca ne pozna meja,“ je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Težava bogatih. Kaj podariti nekomu, ki že ima vse. Podariti del zgodovine pa je že malo pretirano.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.