Heidi Klum takšnega negativnega odziva verjetno ni pričakovala

Foto: Profimedia
S peticijo nad Heidi Klum.
Oglej si celoten članek

Nemka Heidi Klum je že več let uspešna na televizijskem področju, in to tako v Nemčiji kot tudi v ZDA. A njen novi projekt za nemško televizijsko postajo ProSieben je nekatere tako razburil, da so se nad Klumovo spravili s peticijo, piše Vip.

Gre za oddajo "Queen of Drags", ki temelji na Netflixovi seriji  "RuPaul's Drag Race". Le dan po najavi novega šova je zavreščalo. Oglasili so se transvestiti, ki v Heidi ne vidijo primerne voditeljice. "Heidi Klum o transvestitih, njihovi zgodovini, pogledu na življenje, identiteti, kulturi, sceni nima pojma,“ so zapisali v peticiji, s katero želijo preprečiti, da bi Heidi vodila oddajo.

Magazin Zvezdnica in njen 16 let mlajši ljubimec sta se požvižgala na paparace

V oddaji bomo spremljali 10 transvestitov, ki se bodo v neki vili soočali z izzivi, ki si jih bodo izmišljevali žiranti. Pobudniki peticije se bojijo, da bo oddaja osmešila njihovo skupnost. Poleg tega so poudarili, da ima Nemčija dovolj znanih obrazov, ki jim je ta kultura bližja, in bi bili boljša izbira kot Klumova.

V žiriji šova bo sicer sedela tudi Cochita Wurst in brat Heidijinega zaročenca Toma, pevec skupine Tokio Hotel Bill Kaulitz.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.