Magazin > VIP
4796 ogledov

Heidi Klum takšnega negativnega odziva verjetno ni pričakovala

heidi klum
S peticijo nad Heidi Klum.

Nemka Heidi Klum je že več let uspešna na televizijskem področju, in to tako v Nemčiji kot tudi v ZDA. A njen novi projekt za nemško televizijsko postajo ProSieben je nekatere tako razburil, da so se nad Klumovo spravili s peticijo, piše Vip.

Gre za oddajo "Queen of Drags", ki temelji na Netflixovi seriji  "RuPaul's Drag Race". Le dan po najavi novega šova je zavreščalo. Oglasili so se transvestiti, ki v Heidi ne vidijo primerne voditeljice. "Heidi Klum o transvestitih, njihovi zgodovini, pogledu na življenje, identiteti, kulturi, sceni nima pojma,“ so zapisali v peticiji, s katero želijo preprečiti, da bi Heidi vodila oddajo.

heidi klum, tom kaulitz Magazin Zvezdnica in njen 16 let mlajši ljubimec sta se požvižgala na paparace

V oddaji bomo spremljali 10 transvestitov, ki se bodo v neki vili soočali z izzivi, ki si jih bodo izmišljevali žiranti. Pobudniki peticije se bojijo, da bo oddaja osmešila njihovo skupnost. Poleg tega so poudarili, da ima Nemčija dovolj znanih obrazov, ki jim je ta kultura bližja, in bi bili boljša izbira kot Klumova.

V žiriji šova bo sicer sedela tudi Cochita Wurst in brat Heidijinega zaročenca Toma, pevec skupine Tokio Hotel Bill Kaulitz.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.