Heidi so vse o "oralcu" naučili prijatelji geji

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Heidi Klum je razkrila, zakaj imajo njeni homoseksualni prijatelji prav posebno mesto v njenem življenju.
Oglej si celoten članek

Manekenka Heidi Klum, ki bo krasila majsko naslovnico revije Allure, je v njihovem intervjuju spregovorila tudi o Sealu in začetkih svoje uspešne kariere, pogovor pa je nanesel tudi na njene homoseksualne prijatelje. "Vedno imajo zanimiva mnenja in nasvete. Naučijo te toliko uporabnih stvari o moških," je povedala Heidi. Ko jo je novinar povprašal, kaj je s tem mislila, mu je z jezikom in usti simulirala oralni seks. Zatem mu je sicer razkrila še več, vendar neuradno, novinar pa je ob tem prišel do zaključka: "Lahko le rečem, da z nemškim naglasom vse skupaj zveni avtoritativno in da je bil Seal srečen moški."

Nemška gazela, ki se trenutno ločuje od Seala, s katerim ima štiri otroke, naj bi bila po pisanju tujih medijev že v novi zvezi, in sicer z modnim oblikovalcem Thomasom Hayom. Skupaj sodelujeta kot sodnika v žiriji nemškega šova Top Model.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.