Magazin > VIP
51 ogledov

Heidi so vse o "oralcu" naučili prijatelji geji

Heidi Klum Flynet
Heidi Klum je razkrila, zakaj imajo njeni homoseksualni prijatelji prav posebno mesto v njenem življenju.

Manekenka Heidi Klum, ki bo krasila majsko naslovnico revije Allure, je v njihovem intervjuju spregovorila tudi o Sealu in začetkih svoje uspešne kariere, pogovor pa je nanesel tudi na njene homoseksualne prijatelje. "Vedno imajo zanimiva mnenja in nasvete. Naučijo te toliko uporabnih stvari o moških," je povedala Heidi. Ko jo je novinar povprašal, kaj je s tem mislila, mu je z jezikom in usti simulirala oralni seks. Zatem mu je sicer razkrila še več, vendar neuradno, novinar pa je ob tem prišel do zaključka: "Lahko le rečem, da z nemškim naglasom vse skupaj zveni avtoritativno in da je bil Seal srečen moški."

Nemška gazela, ki se trenutno ločuje od Seala, s katerim ima štiri otroke, naj bi bila po pisanju tujih medijev že v novi zvezi, in sicer z modnim oblikovalcem Thomasom Hayom. Skupaj sodelujeta kot sodnika v žiriji nemškega šova Top Model.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.