Hekerji napadli zvezdnike

Foto: Žurnal24 Scarlett je strah, da bodo fotografije pricurljale v javnost. (Foto: Flynet/JLP)
Zvezdniki so v šoku. Hekerji so jim namreč vdrli v računalnike in telefone, iz katerih so ukradli številne žgečkljive fotografije.
Oglej si celoten članek

Okoli 50 zvezdnikov, ki so ostali brez številnih zasebnih fotografij in dokumentov, v strahu čaka, kako se bo izšla preiskava, s katero se ukvarja FBI, poroča New York Post. Med njimi so Vanessa Hudgens, Ali Larter, Busy Phillips, Scarlett Johansson, Miley Cyrus, Emma Caulfield, Addison Timlin, Selena Gomez, Demi Lovato, Jessica Alba, Christina Aguilera in Renee Olstead.

Informacija je v medije pricurljala po tem, ko je Vanessa Hudgens včeraj na policiji prijavila, da je bil njen Gmail račun nedosegljiv več kot eno uro, preiskovalci pa so ugotovili, da je šlo za vdor hekerjev. Spletni portal TMZ še poroča, da so igralki Scarlett Johansson z njenega iPhona ukradli gole fotografije.

Preiskovalci so za NY Post zatrdili, da so hekerjem na sledi, saj naj bi ti številnim spletnim stranem poskušali prodati ukradene fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.