Magazin > VIP
25 ogledov

Hekerji napadli zvezdnike

Scarlett je strah, da bodo fotografije pricurljale v javnost. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Zvezdniki so v šoku. Hekerji so jim namreč vdrli v računalnike in telefone, iz katerih so ukradli številne žgečkljive fotografije.

Okoli 50 zvezdnikov, ki so ostali brez številnih zasebnih fotografij in dokumentov, v strahu čaka, kako se bo izšla preiskava, s katero se ukvarja FBI, poroča New York Post. Med njimi so Vanessa Hudgens, Ali Larter, Busy Phillips, Scarlett Johansson, Miley Cyrus, Emma Caulfield, Addison Timlin, Selena Gomez, Demi Lovato, Jessica Alba, Christina Aguilera in Renee Olstead.

Informacija je v medije pricurljala po tem, ko je Vanessa Hudgens včeraj na policiji prijavila, da je bil njen Gmail račun nedosegljiv več kot eno uro, preiskovalci pa so ugotovili, da je šlo za vdor hekerjev. Spletni portal TMZ še poroča, da so igralki Scarlett Johansson z njenega iPhona ukradli gole fotografije.

Preiskovalci so za NY Post zatrdili, da so hekerjem na sledi, saj naj bi ti številnim spletnim stranem poskušali prodati ukradene fotografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.