Helen Mirren postala stilska ikona

Foto: Barcroft/Fame Pictures Helen Mirren Foto: Fame Pictures Helen Mirren Foto: Barcroft/Fame Pictures Helen Mirren Foto: API/Fame Pictures Helen Mirren Foto: Diane Cohen/Fame Pictures Helen Mirren Foto: Juan Rico/Fame Pictures Helen Mirren Foto: EPA Helen Mirren Foto: EPA Helen Mirren Foto: EPA Helen Mirren Foto: EPA Helen Mirren
Britansko igralko Helen Mirren so razglasili za top stilsko ikono med ženskami nad 50 let.
Oglej si celoten članek

Modna znamka CC, ki oblikuje moderna in klasična oblačila za ženske, je britansko igralko Helen Mirren označila za stilsko ikono med ženskami nad 50 let. Modna zvezdnica, ki šteje 66 let, je po mnenju podjetja pravi dokaz za to, da leta niso ovira pri okusu za modo in samozavest. "Zelo navdihujoče je videti, kako dobro se nekatere ženske nad 50 let počutijo v svoji koži. Vedno več je takšnih, ki imajo svoj stil, so nanj ponosne in jih ni strah raziskovati modo," je povedala tiskovna predstavnica znamke. "Helen ima velik smisel za modo, je elegantna in graciozna, zato je več kot odlična ikona za ženske njene generacije."

Med prvih pet na seznamu stilskih ikon nad 50 let so se poleg Helen prebile še Twiggy (62 let), Joanna Lumley (65 let), pevka Lulu (63 let) in Judi Dench (77 let). Na seznam pa so zanimivo hoteli vključiti še Victorio Beckham, ki pa še zdaleč ni stara 50 let. Tiskovna predstavnica je dejala, da ima 37-letna zvezdnica brezhiben stil, ki odlično pristaja tako njej kot ženskam nad 50. "Victoria je dokazala, da ima univerzalen občutek za modo. Njen stil se je skozi leta razvil v glamuroznega in klasičnega, kar pristoji ženskam vseh let."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.