Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Helen Mirren postala stilska ikona

Helen Mirren
1/10
Reuters
Britansko igralko Helen Mirren so razglasili za top stilsko ikono med ženskami nad 50 let.

Modna znamka CC, ki oblikuje moderna in klasična oblačila za ženske, je britansko igralko Helen Mirren označila za stilsko ikono med ženskami nad 50 let. Modna zvezdnica, ki šteje 66 let, je po mnenju podjetja pravi dokaz za to, da leta niso ovira pri okusu za modo in samozavest. "Zelo navdihujoče je videti, kako dobro se nekatere ženske nad 50 let počutijo v svoji koži. Vedno več je takšnih, ki imajo svoj stil, so nanj ponosne in jih ni strah raziskovati modo," je povedala tiskovna predstavnica znamke. "Helen ima velik smisel za modo, je elegantna in graciozna, zato je več kot odlična ikona za ženske njene generacije."

Med prvih pet na seznamu stilskih ikon nad 50 let so se poleg Helen prebile še Twiggy (62 let), Joanna Lumley (65 let), pevka Lulu (63 let) in Judi Dench (77 let). Na seznam pa so zanimivo hoteli vključiti še Victorio Beckham, ki pa še zdaleč ni stara 50 let. Tiskovna predstavnica je dejala, da ima 37-letna zvezdnica brezhiben stil, ki odlično pristaja tako njej kot ženskam nad 50. "Victoria je dokazala, da ima univerzalen občutek za modo. Njen stil se je skozi leta razvil v glamuroznega in klasičnega, kar pristoji ženskam vseh let."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.