Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Osramotila se je s kolekcijo čevljev

Cheryl Cole Flynet/JLP
Pred nekaj tedni smo poročali, da je Cherly Cole v sodelovanju z modno spletno stranjo ustvarila cenovno dostopno kolekcijo čevljev. Kupci čevljev pa z njenimi stvaritvami niso najbolj zadovoljni.

Cheryl Cole se je s kolekcijo uresničila dolgoletna želja. Čevlje je oblikovala v sodelovanju s spletnim portalom Stylistpick.com. Nad oblikovanjem je bila pevka navdušena, sodelovala pa je čisto pri vseh fazah procesa oblikovanja kolekcije, od začetnih skic do izbire barv in materialov. Kolekcija obsega 12 različnih modelov obutve. Britanski mediji so Cherly označili celo za kraljico čevljev. Vsak par je Cheryl poimenovala po ljudeh, ki so jo pri oblikovanju navdihovali.

Kakovost ni pomembna

Očitno pa pevka ni bila najbolj pozorna na kakovost, saj so čevlji po mnenju kupcev zelo slabe kakovosti, poroča Huffingtonpost. Čevelj, za katerega je pevka dejala, da pooseblja njeno bistvo, pa je požel še največ kritik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.