Helen verjame v vile in škrate

Foto: Helen Mirren
Foto: Helen Mirren
Helen Mirren je zelo spiritualna, verjame v vile in škrate, ne pa v boga.
Oglej si celoten članek

Petinšestdesetletna Helen Mirren samo sebe opisuje kot zelo spiritualno osebo: "Že kot otrok sem verjela v vile in še vedno verjamem vanje, prav tako v škrate. Vendar pa ne verjamem v boga."

Če se vam zdi to neverjetno, se boste morda še bolj začudili ob novici, da Helen vedno in povsod s seboj nosi svoje najljubše čajne vrečke: "Ko sem v Los Angelesu, spijem enako količino čaja kot v Londonu. Na potovanja vedno vzamem svojo najljubšo znamko čaja v vrečkah – PG Tips."

Za eno izmed ameriških revij je izdala, da čaj ni edina pijača, ki jo rada uživa. Igralka pravi, da ni dobre zabave brez obilice alkohola: "Zabav ne prirejam prav pogosto, to se mi zdi malce zastrašujoče. Vsekakor pa mora na dobri zabavi alkohol teči v potokih. Po drugi strani pa to lahko vodi v pravo polomijo."

Helen, ki je poročena z režiserjem Taylorjem Hackfordom, je med drugim priznala, da je bila kot mlada neumna, vendar se ji zdi to normalno za ljudi v dvajsetih: "Vsi smo bili neumni, ko smo bili mladi, čeprav se tega nismo zavedali. In tako je tudi prav. Najtežje obdobje so prav dvajseta. Čeprav si takrat najlepši, si duševno v slabi kondiciji, si najbolj negotov in v dvomih. Zastrašujoče je, saj ne veš, kaj te čaka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.