Magazin > VIP
15 ogledov

Helen verjame v vile in škrate

Helen Mirren bo igrala agentko Mosada, ki skriva sledi po umoru. Helen Mirren
Helen Mirren je zelo spiritualna, verjame v vile in škrate, ne pa v boga.

Petinšestdesetletna Helen Mirren samo sebe opisuje kot zelo spiritualno osebo: "Že kot otrok sem verjela v vile in še vedno verjamem vanje, prav tako v škrate. Vendar pa ne verjamem v boga."

Če se vam zdi to neverjetno, se boste morda še bolj začudili ob novici, da Helen vedno in povsod s seboj nosi svoje najljubše čajne vrečke: "Ko sem v Los Angelesu, spijem enako količino čaja kot v Londonu. Na potovanja vedno vzamem svojo najljubšo znamko čaja v vrečkah – PG Tips."

Za eno izmed ameriških revij je izdala, da čaj ni edina pijača, ki jo rada uživa. Igralka pravi, da ni dobre zabave brez obilice alkohola: "Zabav ne prirejam prav pogosto, to se mi zdi malce zastrašujoče. Vsekakor pa mora na dobri zabavi alkohol teči v potokih. Po drugi strani pa to lahko vodi v pravo polomijo."

Helen, ki je poročena z režiserjem Taylorjem Hackfordom, je med drugim priznala, da je bila kot mlada neumna, vendar se ji zdi to normalno za ljudi v dvajsetih: "Vsi smo bili neumni, ko smo bili mladi, čeprav se tega nismo zavedali. In tako je tudi prav. Najtežje obdobje so prav dvajseta. Čeprav si takrat najlepši, si duševno v slabi kondiciji, si najbolj negotov in v dvomih. Zastrašujoče je, saj ne veš, kaj te čaka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.