Helena Blagne v opravi za skoraj 20 tisočakov

Foto: Aleš Žnidaršič helena blagne Foto: Aleš Žnidaršič helena blagne Foto: Aleš Žnidaršič helena blagne
Kakšna obleka!
Oglej si celoten članek

Helena Blagne na koncertu ob 30. obletnici svoje kariere na občinstvo ni naredila vtisa le s svojim glasom, ampak tudi s prečudovito dolgo rdečo obleko, ki je delo modnega oblikovalca Roka Čibeja.

Kreacija je bila narejena iz pravega perja (fazanje, gosje, nojevo, puranje in petelinje) iz Italije, ki ga je Čibej nabavil pri podjetju, kjer je tudi modna hiša Dolce & Gabbana kupila perje za obleko, ki jo je nosila manekenka Karlie Kloss.

Obleka, ki jo je nosila Helena, je vredna 13 tisoč evrov, kar je v primerjavi z obleko Dolce & Gabbana malo - Karliejina naj bi bila namreč vredna 100 tisočakov. Helena je obleko kombinirala z nakitom oblikovalne Tjaše Dornik (Tjaša Collection), vreden približno 4000 evrov.

Kot je Čibej razkril za Žurnal24, zelo rad dela z našo pevsko divo. “Helena mi je popolnoma zaupala. Obleko je prvič videla tik pred koncertom. Ne obremenjuje se s tem, ali je steznik preveč stisnjen. Je prava profesionalka, ki pesem vedno zapoje brezhibno- tudi s polovico pljuč,” se je pošalil modni oblikovalec in dodal: “Heleni je pomembno občinstvo. Želi mu dati čim več, se pravi, da ji je pomembno tudi to, da je lepo urejena.”
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 03:42 13. December 2018.

    Preseravanje...

  • 18:41 12. December 2018.

    JAO A TA ŠE POJE..

  • 16:59 12. December 2018.

    Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.