Magazin > Lepota & telo
12272 ogledov

Helena Blagne v opravi za skoraj 20 tisočakov

helena blagne
1/3
Aleš Žnidaršič
Kakšna obleka!

Helena Blagne na koncertu ob 30. obletnici svoje kariere na občinstvo ni naredila vtisa le s svojim glasom, ampak tudi s prečudovito dolgo rdečo obleko, ki je delo modnega oblikovalca Roka Čibeja.

Kreacija je bila narejena iz pravega perja (fazanje, gosje, nojevo, puranje in petelinje) iz Italije, ki ga je Čibej nabavil pri podjetju, kjer je tudi modna hiša Dolce & Gabbana kupila perje za obleko, ki jo je nosila manekenka Karlie Kloss.

Obleka, ki jo je nosila Helena, je vredna 13 tisoč evrov, kar je v primerjavi z obleko Dolce & Gabbana malo - Karliejina naj bi bila namreč vredna 100 tisočakov. Helena je obleko kombinirala z nakitom oblikovalne Tjaše Dornik (Tjaša Collection), vreden približno 4000 evrov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

opening @dolcegabbana #lamoreèbellezza ❤️💃🏼 🎥✨ via @stefanogabbana

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Kot je Čibej razkril za Žurnal24, zelo rad dela z našo pevsko divo. “Helena mi je popolnoma zaupala. Obleko je prvič videla tik pred koncertom. Ne obremenjuje se s tem, ali je steznik preveč stisnjen. Je prava profesionalka, ki pesem vedno zapoje brezhibno- tudi s polovico pljuč,” se je pošalil modni oblikovalec in dodal: “Heleni je pomembno občinstvo. Želi mu dati čim več, se pravi, da ji je pomembno tudi to, da je lepo urejena.”
 

Komentarjev 8
  • ivan880 03:42 13.december 2018.

    Preseravanje...

  • tone51 18:41 12.december 2018.

    JAO A TA ŠE POJE..

  • kimberly 16:59 12.december 2018.

    Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. ...prikaži več Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran inn začnitee svoje delo .... ...... >>>>>>> www.Internet43.Com