Helena iz Kmetije glavo zmešala trem resničnostnim zvezdnikom

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Helena Kveder, ki jo lahko spremljamo v letošnji sezoni šova Kmetija: Nov začetek, je glavo zmešala kar trem tekmovalcem lanske sezone Big Brother.
Oglej si celoten članek

Po besedah našega vira brhka Helena iz Kmetije: Nov začetek dobro pozna tri nekdanje zvezdnike lanskega Big Brotherja – Tomaža Jeraja, Davida Vrbnjaka in SebastjanaZajca.

"Helena je preko Nine Golub stopila v stik z mano. Kar nekaj časa sva prijateljevala, zgodilo pa se je tudi več kot le "prijateljevanje“. Me je pa zmotilo, da se je, če smo bili v javnosti, od mene in Nine odmikala, češ da si ne želi pozornosti medijev in da ji gre prepoznavnost na živce. Sedaj pa se je sama prijavila v šov, nama pa je govorila, da sva bila nora. Pozneje sem slišal, da se je dobivala tudi z Zajcem in Davidom. Mislim, da ima fetiš na fante, ki so bili v resničnostnih šovih,“ je za Žurnal24 povedal Jeraj.

Tudi David je priznal, da Heleno pozna precej dobro. "Bila je simpatija, a nič več kot to.“ Na vprašanje, ali je prišlo do nežnosti, pa je David odgovoril: "V zelo zanemarljivih količinah.“

Tudi Sebastjan je potrdil besede našega vira. "Nekajkrat sva se dobila v družbi kolegov, nato sva šla tudi sama na zmenek. Ko pa sem videl, da nisem edini, ki jo zanima, sem z njo prekinil stike.“

Preko Planet TV smo Heleni poslali vprašanji, kako komenitra besede teh kavalirjev in zakaj se je prijavila v šov, če ne hlepi po pozornosti medijev.

"Če bi vsak gledal na svojo rit, bi bilo stokrat boljše. Očitno gre nekaterim precej v nos, da sem se prijavila v šov. Mislim, da moje življenje, moje izbire, moje lekcije niso njihov problem. Na ostalo pa nimam komentarja," pravi mladenka.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.