Magazin > VIP
91 ogledov

Helena iz Kmetije glavo zmešala trem resničnostnim zvezdnikom

Helena Kveder Planet TV
Helena Kveder, ki jo lahko spremljamo v letošnji sezoni šova Kmetija: Nov začetek, je glavo zmešala kar trem tekmovalcem lanske sezone Big Brother.

Po besedah našega vira brhka Helena iz Kmetije: Nov začetek dobro pozna tri nekdanje zvezdnike lanskega Big Brotherja – Tomaža Jeraja, Davida Vrbnjaka in SebastjanaZajca.

"Helena je preko Nine Golub stopila v stik z mano. Kar nekaj časa sva prijateljevala, zgodilo pa se je tudi več kot le "prijateljevanje“. Me je pa zmotilo, da se je, če smo bili v javnosti, od mene in Nine odmikala, češ da si ne želi pozornosti medijev in da ji gre prepoznavnost na živce. Sedaj pa se je sama prijavila v šov, nama pa je govorila, da sva bila nora. Pozneje sem slišal, da se je dobivala tudi z Zajcem in Davidom. Mislim, da ima fetiš na fante, ki so bili v resničnostnih šovih,“ je za Žurnal24 povedal Jeraj.

Tudi David je priznal, da Heleno pozna precej dobro. "Bila je simpatija, a nič več kot to.“ Na vprašanje, ali je prišlo do nežnosti, pa je David odgovoril: "V zelo zanemarljivih količinah.“

Tudi Sebastjan je potrdil besede našega vira. "Nekajkrat sva se dobila v družbi kolegov, nato sva šla tudi sama na zmenek. Ko pa sem videl, da nisem edini, ki jo zanima, sem z njo prekinil stike.“

Preko Planet TV smo Heleni poslali vprašanji, kako komenitra besede teh kavalirjev in zakaj se je prijavila v šov, če ne hlepi po pozornosti medijev.

"Če bi vsak gledal na svojo rit, bi bilo stokrat boljše. Očitno gre nekaterim precej v nos, da sem se prijavila v šov. Mislim, da moje življenje, moje izbire, moje lekcije niso njihov problem. Na ostalo pa nimam komentarja," pravi mladenka.