Helena v mini bikinkah pokazala zaobljeno ritko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mamma mia, kakšna postava!
Oglej si celoten članek

Nekdanja supermanekenka Helena Christensen je pri 52-ih navdušila s prekrasno fotografijo svoje brezhibne postave v bikinkah. A ne le postava, dih jemajoč je tudi njen podvig, saj se lepa Helena v kopalkah ni sprehajala po plaži, temveč po snegu! 

Helena je bila nekoč ena najbolj iskanih manekenk sveta. Lepotica, ki tekoče govori angleško, dansko, špansko, francosko in nemško, se je rodila na Danskem. Njen oče je Danec, njena mati pa prihaja iz Peruja. Njena kariera se je začela leta 1986, ko je zmagala na domačem izboru za Miss Universe. Leto dni pozneje se je preselila v Pariz in začela z manekenstvom. Danka je krasila približno 650 naslovnic – med drugim je bil njen obraz na revijah Vogue, Elle, Harper’s Bazaar. Bila je tudi ena od Victorijinih angelčkov. Lepotica se danes ukvarja s fotografijo, posveča pa se tudi raznim dobrodelnim projektom, ki so povezani s podnebnimi spremembami in rakom na dojkah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:30 15. Februar 2021.

    Tudi meni je bila prva misel,ojoj,Helena B. ..ampak nič od tega. Verjamem pa,da ima na facebooku že okoli 100 slik,ker …

  • 13:44 15. Februar 2021.

    A Helena blagnetka ni pa še nič objavla..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.