Magazin > VIP
84215 ogledov

Helena v mini bikinkah pokazala zaobljeno ritko

Helena Instagram
Mamma mia, kakšna postava!

Nekdanja supermanekenka Helena Christensen je pri 52-ih navdušila s prekrasno fotografijo svoje brezhibne postave v bikinkah. A ne le postava, dih jemajoč je tudi njen podvig, saj se lepa Helena v kopalkah ni sprehajala po plaži, temveč po snegu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Helena je bila nekoč ena najbolj iskanih manekenk sveta. Lepotica, ki tekoče govori angleško, dansko, špansko, francosko in nemško, se je rodila na Danskem. Njen oče je Danec, njena mati pa prihaja iz Peruja. Njena kariera se je začela leta 1986, ko je zmagala na domačem izboru za Miss Universe. Leto dni pozneje se je preselila v Pariz in začela z manekenstvom. Danka je krasila približno 650 naslovnic – med drugim je bil njen obraz na revijah Vogue, Elle, Harper’s Bazaar. Bila je tudi ena od Victorijinih angelčkov. Lepotica se danes ukvarja s fotografijo, posveča pa se tudi raznim dobrodelnim projektom, ki so povezani s podnebnimi spremembami in rakom na dojkah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Komentarjev 2
  • romy 15:30 15.februar 2021.

    Tudi meni je bila prva misel,ojoj,Helena B. ..ampak nič od tega. Verjamem pa,da ima na facebooku že okoli 100 slik,ker druga tak ne počne.

  • kapibara 13:44 15.februar 2021.

    A Helena blagnetka ni pa še nič objavla..

Sorodne novice