Magazin > VIP
42253 ogledov

Uff, Indira Ekić na fotografiji, da te kap

indira ekić Instagram
In kakšno je šele sporočilo!

Naša resničnostna zvezdnica, spletna vplivnica in vizažistka Indira Ekić je na Instagramu objavila vročo fotografijo svojih pregrešnih oblin in zraven pripisala močno sporočilo. 

"Imam obline in obožujem jih. Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. 'Glej jo! Se je malo zredila a ne de? Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete … za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe? Fu** that! Dajte sliko v medije, napišite zraven 'pokazala je rit, tudi ona ima celulit', navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno. Srečna in zadovoljna sem! Razvijam se v osebo, katero imam res rada in sem sebi na prvem mestu. Influencer al kako se že napiše … kakorkoli Influencam na to, da se ženske kraljice počutite dobro v svojem telesu," je ob vroči fotografiji, na kateri celulita sploh opazili ne bi, če ga ne bi omenila, zapisala Indira. Bravo in naj to prelepo sporočilo doseže čim večje število žensk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m curvy and I like it 😻 . Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. “Glej jo! Se je malo zredila a ne de?” . Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete.... za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe? . Fuck that! Dajte sliko v medije, napišite zraven “pokazala je rit, tudi ona ima celulit” navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno. . Srečna in zadovoljna sem! Razvijam se v osebo katero imam res rada in sem sebi na prvem mestu ❤️ . Influencer al kako se že napiše... whatever! Influencam na to, da se ženske kraljice počutite dobro v svojem telesu ❤️ . . #careless #lovemybody #thebiggestloser #healthylifestyle #happy

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

 
Komentarjev 11
 • Avatar vec
  vec 10:07 12.avgust 2020.

  Dejte v bodoče malo samospoštovanja, kaka Slovenka Indira EkiĆ pol je tud mahmud in abdullah pa homeini ipd, vsi Slovenci. Me ne moti osebno, ampak če že promovirate "znane" Slovenke naj bodo Slovenke ne pa "Slovenke".

 • Avatar Pralliona
  Pralliona 01:12 12.avgust 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

 • ales8 23:05 11.avgust 2020.

  Če zdaj nisi nič,kaj boš čez 10 let,na koncu ne boš več tak lepa( lepota je minljiva) ti pa si že zdaj na najgi( nimaš kaj takega,kar imajo druge več,ti imaš samo karakter pri sebi)