Magazin > VIP
7390 ogledov

Kakšna sprememba znane kuharice Ane Žontar!

Ana Žontar Kristanc Miro Majcen
Uau, svetlolaska je še lepša kot je bila …

Mladi mamici dveh fantkov in nekdanji televizijski kuharici Ani Žontar Kristanc, ki slastne kulinarične domislice deli tudi v svojih knjigah in na družbenih omrežjih, se prav nič ne pozna, da je strastna gurmanka. Ana se je na Instagramu pred kratkim pokazala v kopalkah in videti je naravnost čudovita. Te dni pa je objavila še fotografije z novo, krajšo pričesko, ki jo naredi še bolj zapeljivo.

In kakšen je Anin recept za tako zdrav in sijoč videz, nam bo izdala skrivno sestavino? Zagotovo gre zasluga zdravi, kakovostni prehrani in pa veliko ljubezni, Ana je pred kratkim namreč zapisala: "Danes praznujeva 7. obletnico poroke in zdi se mi kot da sva se poročila nekaj mesecev nazaj. Vseeno lahko rečem, da sva v najlepšem obdobju v najini zvezi, saj sva se po dveh otročkih spet našla in obudila najino iskrico. Zdi se mi da v življenju ni večje sreče kot najti pravega partnerja in imam se za pravo srečnico, ker sem našla njega. Za mene je popoln! Vse najboljše lepotec moj! Se veselim da se postaram s tabo."

No, kakorkoli, kulinarični mojstrici se prav nič ne pozna ves domač sladoled, ki ga  trenutno pogosto pripravlja, to pa zato, ker je zelo vestna v skrbi za svoje telo in zdravje. "Že tretje leto pridno telovadim, zadnje tri mesece še bolj intenzivno, pazim na prehrano, sicer pa kdorkoli bi se uredil in naličil, bi bil videti tako, še vedno pa sem klasična gospodinja. Treninge mi je napisala Nuša Gnezda, včasih sem trenirala pri njej v Ljubljani, vendar mi ni zneslo se voziti v Ljubljano in loviti vrtec, zato jih sedaj izvajam doma. Trikrat na teden po slabo uro treninga za mišice in še enkrat do dvakrat na teden kardio trening. Boljše se počutim, če poskrbim zase," pravi svetlolaska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tok sem se veselila frizerja, da sem se že sama sebi smejala. 🙈 Navdušenje je bilo na nivoju približajočega prazničnega decembra. 😂 Med karanteno mi je zaradi hormonskih sprememb izpadlo toliko las, da sem se mogla sama ustriči in najbrž lahko napišem, da frizure niso najboljše za DIY - naredi sam. 😁 • Najboljši del frizerja je bil, ko se je Marjetka (moja frizerka) pritoževala, da imam toliko majhnih las, da komaj dela pramena. To je bila najboljša novica, saj se že mesece trudim, da zaženem rast novih las in res res res sem vesela, da mi je uspelo. Vem da bo trajalo da bodo zrastli v tako dolžino, ampak vsaj rastejo. 🤗 • Prepričana sem, da gre velika zasluga Biotin Strongu, saj se je v zadnjih letih večkrat izkazal in veliko zaslug za moje prejšnje goste lase pripišem temu super izdelku. Kuro bom zagotovo ponovila v jeseni in upam, da bom naslednjo spomlad spet lahko pletla kitke, ki ne bodo izgledale strašljivo tanke. 💛 • Sem se pa tokrat mogla postriči še malo krajše, ker so bili lasje uničeni. Priznam, da sem si bolj všeč z res dolgimi - ali pa se moram le navaditi krajših. Kakšna se vam zdi moja nova frizura? Je boljša krajša ali daljša? ☺️ #DeliZmano • • • • #lase #frizer #karantena #izpadanjelas #biotinStrong #sportinastyle #prokozmetikaartofbeauty #infashion

A post shared by Ana Žontar Kristanc (@ana.zontar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakšne se vam zdijo moje nove kopalke? 🤗 #AnisoLepe 😍 • Letos sem jih naročila kar na spletu - seveda v trgovini Lisca, ker že leta obožujem njihove kopalke. Za moje pojme imajo najlepše enodelne kopalke s košarico, ki pomaga nam mamam po dolgem dojenju, da je vse tam kjer mora bit. 🙈 #takleMamo 🤷‍♀️ • Itak da se nisem mogla upreti še klobuku in oblekici, ki pašeta točno k temu modelu kopalk. Klobuk je top - težek da ga ne odpihne in lepo pokriva celoten obraz - pa še res je lep 😍 Oblekico pa pokažem, ko gremo na morje. Upam da kmalu. 🤗🤗🤗 • Ste vi že pripravljni na letošnjo morsko sezono? 😉 #DeliZmano • • #morje #poletje #kopalke #nekajzame #klobuk #liscalingerie #lisca #costarica #myliscavibes #liscaswimwear

A post shared by Ana Žontar Kristanc (@ana.zontar) on

 

Komentarjev 1
  • Avatar Tollifea
    Tollifea 00:58 06.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com