Uporabno
4796 ogledov

Naj vas na poti ne muči lakota

Hrana na poti Profimedia
Ste med nakupovanjem vseh nujnih stvari za dopust postali lačni? Potrebujete hiter prigrizek na poti? Želite na kosilo nekam, kjer bo vsak član družine našel nekaj zase? Želite tradicionalno slovensko kosilo, ampak si ga ne želite kuhati? Za vse vaše želje lahko poskrbijo na enem mestu.

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste med nujnim nakupovanjem postali vedno bolj utrujeni in lačni ter posledično tudi slabovoljni. Lakota še posebno hudo prizadene otroke in najverjetneje sta jok in trma lačnih malčkov zadnja stvar, ki si jo želimo, ko imamo polne roke nakupov. Tudi, ko je zunaj vroče, moramo biti previdni, da redno jemo lahke in zdrave obroke, ne glede na to ali smo na poti ali doma.

Spar poskrbi za okusne obroke tudi na poti. Preden se odpravite na dopust, se oglasite v vaši najbližji Spar ali Interspar trgovini in si izberite svoje najljubše izdelke Spar To Go ali pa se ustavite v eni od devetih restavracij Interspar po Sloveniji in si privoščite polnovreden obrok.

SPAR | Avtor: Spar Spar

Spar To Go ponudba in ponudba restavracij Interspar sta po novem bogatejši tudi za ponudbo brezglutenskih sendvičev, kar bo zagotovo razveselilo vse, ki se glutena izogibajo. V Sparovi ponudbi boste našli tudi sladice, če želite jesti toplo kosilo doma, a nimate časa za kuhanje, pa lahko izbirate tudi med široko ponudbo pečenega mesa in mesa z žara, cvrtih jedi, narastkov ter lazanj.

Za vse okuse

V restavracijah Interspar bo vsak član družine našel nekaj po svojem okusu. V restavracijah boste lahko po ugodni ceni našli polnovredne obroke, ki bodo zadovoljili tudi najbolj izbirčne jedce. Ima en član družine izjemno rad meso, medtem ko je drugi vegetarijanec? Gre z vami na kosilo tudi dedek, ki si je zaželel tradicionalno slovensko jed? V restavracijah Interspar bo vsak našel nekaj zase. Na voljo imajo tudi otroške menije, tako da bodo zadovoljni tudi vaši najmlajši.

Restavracije Interspar lahko najdete v mestih po celi Sloveniji. Za vas bodo poskrbeli v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novi Gorici, Murski Soboti, Celju in Kopru. Hrano pa vam v Ljubljani in Mariboru tudi dostavijo na dom, preko aplikacije Wolt.

 

Ste velik ljubitelj burgerjev? V restavracijah Interspar bodo med 15. in 21. 7. potekali dnevi slastnih burgerjev. Izberite si svojnajljubši burger in krompirček le za 5,20€. Ko se najeste burgerjev pa se oglasite še v trgovini, na oddelku Spar To Go in si za domov vzemite odlična pečena telečja rebra.

Izkoristite kupon presenečenja in jejte do 99 % ugodneje!

Med 16. in 22. julijem lahko v restavracijah Interspar izkoristite kupon presenečenja. Z njim lahko dobite od 20 do 99% popusta na nakup jedi in pijače.

SPAR | Avtor: Spar Spar

Ne glede na to ali skrbite za zdravo prehrano, ste velik ljubitelj tradicionalne slovenske hrane, bi najraje za vse obroke jedli burgerje ali pa ste si le zaželeli hiter obrok, v restavracijah Interspar bodo poskrbeli, da bodo vaši želodčki polni ter zadovoljni in to po zelo ugodni ceni.