Magazin > VIP
11459 ogledov

Poredna gospodinja: Ester možu lagala, da je hči njegova

Ester Dee
1/8
Profimedia
Njeni čari so očitno vredni prav vsega ...

34-letna Ester Dee je leta 2003 iz Češke v Veliko Britanijo prišla le s štiridesetimi funti v žepu in z velikimi sanjami. Preden ji je uspelo, je v Londonu delala kot varuška. Velika Britanija pa jo je spoznala šele z resničnostnim šovom The Real Housewives of Cheshire, kjer nastopajo bogate gospodinje.

V seriji je sprva nastopila kot zaročenka milijonarja Roba Lloyda, a se je leta 2015 poročila s skoraj 30 let starejšim bogatašem Johnom Templom, ki pa mu je zamolčala kar dve stvari. Sodelovanje v seriji in to, da je njuna hči, v resnici hči Lloyda. A Ester je tako pregrešna, da ji je soprog oprostil celo tako veliko laž. Bi ji po teh vročih fotografijah v galeriji tudi vi? Na koncu je menda dosegla celo to, da se je mož opravičil njej in ne obratno, ter jo potolažil s povsem novim Porschejem, kot je poročal britanski tabloid The Sun

Komentarjev 1
  • Snežinko 13:29 29.junij 2020.

    No, resnica je taka: fotografije niso niti "v" od vročih. In, ne, niti pod razno ji ne bi oprostil. Ne vidim razloga, zagotovo pa je ženska svetlobna leta od "vroče". V bistvu niti pod razno ne vidim, kaj je videl na njej...???

Sorodne novice