Hit trening smeha pred poletjem

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Največji enodnevni Hit Stand up dogodek v Sloveniji, bo letos zasedel plato Tržnice Maribor, kjer se boste ob 21. uri v dveh urah lahko nasmejali osmim komikom.
Oglej si celoten članek

Dobre stvari je potrebno ponavljati. To, da je bil prvi Hit stand up zelo dobra stvar, lahko potrdi kar 1200 obiskovalcev, ki so lani zapolnili Križanke ter svojo postavo nadgradili z od smeha utrjenimi trebušnimi mišicami.

Tudi letos vas na morje ne bodo pustili brez tega prijetnega treninga.  Nocoj se vam bo tako predstavilo šest žensk in dva moška. No,  žensk bo pravzaprav sedem, saj vas bodo letos ogrevali tudi s petjem in zapeljivimi latino ritmi. In če se vam zdi razmerje med spoloma nepošteno, je to le zato, ker še ne veste, koliko lahko ta dva moška govorita.

Na odru Tržnice Maribor se bodo zvrstili Janez Usenik, Tanja Kocman, Vanči Žorž, Ana Marija Mitić, Lucija Ćirović, Martina Ipša in Vid Valič, program pa bo povezovala Tina Gorenjak. Posebni glasbeni gostje Maria Masle & Los de Balkan vas bodo ogreli z latino ritmi.

Za vstopnico boste odšteli 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.