Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Hit trening smeha pred poletjem

Vid Valič Arhiv organizatorja
Največji enodnevni Hit Stand up dogodek v Sloveniji, bo letos zasedel plato Tržnice Maribor, kjer se boste ob 21. uri v dveh urah lahko nasmejali osmim komikom.

Dobre stvari je potrebno ponavljati. To, da je bil prvi Hit stand up zelo dobra stvar, lahko potrdi kar 1200 obiskovalcev, ki so lani zapolnili Križanke ter svojo postavo nadgradili z od smeha utrjenimi trebušnimi mišicami.

Tudi letos vas na morje ne bodo pustili brez tega prijetnega treninga.  Nocoj se vam bo tako predstavilo šest žensk in dva moška. No,  žensk bo pravzaprav sedem, saj vas bodo letos ogrevali tudi s petjem in zapeljivimi latino ritmi. In če se vam zdi razmerje med spoloma nepošteno, je to le zato, ker še ne veste, koliko lahko ta dva moška govorita.

Na odru Tržnice Maribor se bodo zvrstili Janez Usenik, Tanja Kocman, Vanči Žorž, Ana Marija Mitić, Lucija Ćirović, Martina Ipša in Vid Valič, program pa bo povezovala Tina Gorenjak. Posebni glasbeni gostje Maria Masle & Los de Balkan vas bodo ogreli z latino ritmi.

Za vstopnico boste odšteli 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.