Hlačke za vse postave

Foto: Imaxtree rykiel Foto: Žurnal24 Nizka postava: zelo kratke hlačke, lahko tudi tudi kombinezon Foto: Žurnal24 Deška: karkoli, lahko tudi nenavadni kroji, zelo živahni odtenki in potiski Foto: Žurnal24 Široki boki, večja zadnjica: visok pas, temni odtenki, lahkotni materiali Foto: Žurnal24 Dolge noge: visok pas, živahni odtenki Foto: Žurnal24 Močnejša postava: bermude
Pa kaj, če vaše noge niso zelo vitke, če so vaši boki široki in če merite nekaj centimetrov premalo. Tudi vi si lahko privoščite kratke hlače. Le pravi kroj morate poiskati.
Oglej si celoten članek

Deška postava

Če je vaša postava deška, si lahko privoščite čisto vse. Za modni videz izberite širše hlačke z visokim pasom, poskusite tudi najbolj neobičanjne modele in takšne v drznih barvah, z vzorci, potiski ... Če se boste odločili za najkrajšo različico, zelo seksi videz zabrišite s široko srajco, ki jo zatlačite v hlače, s sandalami brez pet in s sproščenimi dodatki.

Močnejša postava

Najbolj vam bodo pristajale bermude, ki s svojo dolžino do kolen prekrijejo boke in stegna. Dobra izbira so takšne v temnomodrem odtenku, s katerimi lahko ustvarite dnevni in večerni videz. Izogibajte se svetlim odtenkom, belo pa uvrstite na seznam prepovedanih.

Nizka postava

Pri izbiri kratkih hlač se držite pravila - krajše kot so, bolje vam pristojijo. Seveda le, če so vaše noge vitke. Zgrešili ne boste, če boste skočili v zapeljiv kratek kombinezon, ki prisoji tako suhim kot tistim z nekaj več kilogrami. Izberite kombinezon iz lahkotnih materialov, pas poudarite z usnjenim pasom in ne pozabite na sandale s platformo.

Dolge noge

Veliko več svobode pri izbiri hlačk si lahko privoščite srečnice z dolgimi in vitkimi nogami. Če vas privlačijo najnovejši modni trendi, kar pogumno skočite v takšne z visokim pasom in jih kombinirajte s čisto navadno majico, ki jo zatlačite vanje. Če izbirate takšne, v katerih se lahko odpravite tudi v službo, pa poskusite hlačke srednje dolžine, ki prekrijejo malo več kot polovico stegen.

Širši boki

Se kratkim hlačam izogibate zaradi širokih bokov in večje zadnjice? Nepotrebno. Če je vaš pas ozek, poskusite takšne z visokim pasom iz lahkotnega materiala. Prednost dajte temnejšim barvam, izogibajte se svetlim in zelo živahnim odtenkom. Lahkotno kombinacijo boste ustvarili, če jih boste kombinirali z navadno, lahko tudi široko majico, široko srajčko in pasom.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.