Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Hlačke za vse postave

Nizka postava: zelo kratke hlačke, lahko tudi tudi kombinezon
1/6
Žurnal24 main
Pa kaj, če vaše noge niso zelo vitke, če so vaši boki široki in če merite nekaj centimetrov premalo. Tudi vi si lahko privoščite kratke hlače. Le pravi kroj morate poiskati.

Deška postava

Če je vaša postava deška, si lahko privoščite čisto vse. Za modni videz izberite širše hlačke z visokim pasom, poskusite tudi najbolj neobičanjne modele in takšne v drznih barvah, z vzorci, potiski ... Če se boste odločili za najkrajšo različico, zelo seksi videz zabrišite s široko srajco, ki jo zatlačite v hlače, s sandalami brez pet in s sproščenimi dodatki.

Močnejša postava

Najbolj vam bodo pristajale bermude, ki s svojo dolžino do kolen prekrijejo boke in stegna. Dobra izbira so takšne v temnomodrem odtenku, s katerimi lahko ustvarite dnevni in večerni videz. Izogibajte se svetlim odtenkom, belo pa uvrstite na seznam prepovedanih.

Nizka postava

Pri izbiri kratkih hlač se držite pravila - krajše kot so, bolje vam pristojijo. Seveda le, če so vaše noge vitke. Zgrešili ne boste, če boste skočili v zapeljiv kratek kombinezon, ki prisoji tako suhim kot tistim z nekaj več kilogrami. Izberite kombinezon iz lahkotnih materialov, pas poudarite z usnjenim pasom in ne pozabite na sandale s platformo.

Dolge noge

Veliko več svobode pri izbiri hlačk si lahko privoščite srečnice z dolgimi in vitkimi nogami. Če vas privlačijo najnovejši modni trendi, kar pogumno skočite v takšne z visokim pasom in jih kombinirajte s čisto navadno majico, ki jo zatlačite vanje. Če izbirate takšne, v katerih se lahko odpravite tudi v službo, pa poskusite hlačke srednje dolžine, ki prekrijejo malo več kot polovico stegen.

Širši boki

Se kratkim hlačam izogibate zaradi širokih bokov in večje zadnjice? Nepotrebno. Če je vaš pas ozek, poskusite takšne z visokim pasom iz lahkotnega materiala. Prednost dajte temnejšim barvam, izogibajte se svetlim in zelo živahnim odtenkom. Lahkotno kombinacijo boste ustvarili, če jih boste kombinirali z navadno, lahko tudi široko majico, široko srajčko in pasom.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.