Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

V trendu: maroški videz

Etro
1/16
Imaxtree
Glamur sedemdesetih oživite s pridihom barvitega Maroka. Plastenje, živahni potiski in zlati detajli so zaželeni.

Bi pobegnili v čarobni Maroko? V poletnih večerih lahko zapeljivost arabskega sveta ponesete tudi v naš ali obalni vrvež. Maroški modni trendi prepričajo z dih jemajočimi, zapletenimi in bogatimi vezeninami, bleščečimi detajli, naravnimi, lahkimi materiali, zapeljivo svilo in opaznim nakitom starinskega videza.

Podnevi prosojnost, zvečer svila

Podnevi izberite obleke, hlače ali kombinezone z živahnimi potiski ali vezeninami, poigrajte se s prosojnostjo materialov in večplastnimi kombinacijami, zvečer pa zapeljujte odeti v svilo. Detajli so bistvo, zato izberite kose z zapeljivimi prešitimi robovi, zlatimi našitki ... Prav tako si brez skrbi nadenite več medeninastih ali zlatih zapestnic, opazno ogrlico, pogumnejše pa se odločite za velike viseče uhane.

Nujni usnjeni dodatki

Na klasične sandale s peto pozabite, namesto njih obujte udobne sandale z ravnim podplatom in z usnjenimi trakci ali pa takšne z lesenim, lahko tudi debelim podplatom. Usnjeni dodatki so nujni, zato so tanki pasovi, zavezani dvakrat okoli pasu, več kot zaželeni.

V galeriji ne spreglejte, kako so si zapeljiv videz z detajli iz arabskega sveta zamislili znani oblikovalci.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.