H&M bo oblekel švedsko reprezentanco

Foto: Reuters
Foto: Reuters
H&M bo oblekel športnike, ki bodo zastopali švedske barve na prihodnjih zimskih in poletnih olimpijskih igrah.
Oglej si celoten članek

Švedski gigant H&M je podpisal štiriletno pogodbo s švedsko olimpijsko reprezentanco. Športniki bodo njegove kreacije nosili med otvoritveno in zaključno slovesnostjo na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju, pa tudi v sklopu poletnih olimpijskih iger v Riu de Janeiru.

Vodja oblikovanja pri H&M-ju Ann-Sofie Johansson je ob tej priložnosti povedala, da je tovrstno sodelovanje za H&M velika čast."Kreacije bodo združevale šport in modo na povsem nov način, navdih zanjo pa bomo iskali v švedski tradiciji," je še povedala.

Oblikoval tudi linijo za trening in prosti čas

H&M bo poleg oblačil, ki jih bodo športniki nosili na prireditvah, oblikoval tudi bolj preprosta oblačila, ki bodo primerna za bivanje v olimpijski vasi.

Švedske olimpijske zvezde pa bodo vključene v samo oblikovanje oblačil. S svojim znanjem in izkušnjami lahko namreč pomagajo oblikovati novo linijo športnih oblačil, ki bo dostopna v H&M trgovinah po svetu.

Sicer pa to ne bo prvič, da bo priljubljena modna znamka oblikovala za športnike na olimpijskih igrah. Lani je to storila Stella McCartney, ki pa je z dresi za britansko ekipo športnikov razočarala javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.