Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

H&M bo oblekel švedsko reprezentanco

H&M Reuters
H&M bo oblekel športnike, ki bodo zastopali švedske barve na prihodnjih zimskih in poletnih olimpijskih igrah.

Švedski gigant H&M je podpisal štiriletno pogodbo s švedsko olimpijsko reprezentanco. Športniki bodo njegove kreacije nosili med otvoritveno in zaključno slovesnostjo na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju, pa tudi v sklopu poletnih olimpijskih iger v Riu de Janeiru.

Vodja oblikovanja pri H&M-ju Ann-Sofie Johansson je ob tej priložnosti povedala, da je tovrstno sodelovanje za H&M velika čast."Kreacije bodo združevale šport in modo na povsem nov način, navdih zanjo pa bomo iskali v švedski tradiciji," je še povedala.

Oblikoval tudi linijo za trening in prosti čas

H&M bo poleg oblačil, ki jih bodo športniki nosili na prireditvah, oblikoval tudi bolj preprosta oblačila, ki bodo primerna za bivanje v olimpijski vasi.

Švedske olimpijske zvezde pa bodo vključene v samo oblikovanje oblačil. S svojim znanjem in izkušnjami lahko namreč pomagajo oblikovati novo linijo športnih oblačil, ki bo dostopna v H&M trgovinah po svetu.

Sicer pa to ne bo prvič, da bo priljubljena modna znamka oblikovala za športnike na olimpijskih igrah. Lani je to storila Stella McCartney, ki pa je z dresi za britansko ekipo športnikov razočarala javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.