Hoče, da bi zvezde pretepale paparace

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ko se je Kanye West pred kratkim fizično spravil na fotografa, je bila igralka Kirstie Alley navdušena. Zdaj k temu spodbuja še ostale zvezdnike.
Oglej si celoten članek

Da je Kanye West nasilen, ni nič novega, pravo presenečenje pa je odziv Kirstie Alley ob novici, da je pretepel paparaca. Ko je igralka izvedela za to, je na Twitterju zapisala: "Obožujem dejstvo, da se je Kanyeju zmešalo in je napadel paparaca. Škoda, da ga ni še prebičal po zadnjici. Gremo, Kanye!"

Spomnimo, Kanye je konec preteklega tedna tako pretepel paparaca, da je moral ta obiskati bolnišnico.

A Kirstie se ni ustavila le pri zloglasnemu raperju, zelo dobro je dala vedeti, da si želi, da bi se tudi ostali zvezdniki zgledovali po njem. Neka oboževalka ji je ob tem odgovorila, da tako govori samo zato, ker tudi sama sovraži paparace, zvezdnica pa ji je odvrnila: "To je res. Ploskam vsakomur, ki se jih loti."

Sicer pa se 62-letna igralka zadnje čase veliko pojavlja v medijih zaradi sporov z zvezdniki. O njej se veliko piše v povezavi z Leah Remini, ki je pred kratkim zapustila scientološko cerkev, kar Kirstie, kot goreči pripadnici te vere, niti najmanj ni všeč. Več o tem si preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.