Magazin > VIP
2 ogledov

Hoče, da bi zvezde pretepale paparace

Kirstie Alley FameFlynet
Ko se je Kanye West pred kratkim fizično spravil na fotografa, je bila igralka Kirstie Alley navdušena. Zdaj k temu spodbuja še ostale zvezdnike.

Da je Kanye West nasilen, ni nič novega, pravo presenečenje pa je odziv Kirstie Alley ob novici, da je pretepel paparaca. Ko je igralka izvedela za to, je na Twitterju zapisala: "Obožujem dejstvo, da se je Kanyeju zmešalo in je napadel paparaca. Škoda, da ga ni še prebičal po zadnjici. Gremo, Kanye!"

Spomnimo, Kanye je konec preteklega tedna tako pretepel paparaca, da je moral ta obiskati bolnišnico.

A Kirstie se ni ustavila le pri zloglasnemu raperju, zelo dobro je dala vedeti, da si želi, da bi se tudi ostali zvezdniki zgledovali po njem. Neka oboževalka ji je ob tem odgovorila, da tako govori samo zato, ker tudi sama sovraži paparace, zvezdnica pa ji je odvrnila: "To je res. Ploskam vsakomur, ki se jih loti."

Sicer pa se 62-letna igralka zadnje čase veliko pojavlja v medijih zaradi sporov z zvezdniki. O njej se veliko piše v povezavi z Leah Remini, ki je pred kratkim zapustila scientološko cerkev, kar Kirstie, kot goreči pripadnici te vere, niti najmanj ni všeč. Več o tem si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.