Hollande: "Končal sem skupno življenje z Valerie"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Afera, ki jo je v začetku leta razkril znani francoski tabloid, je dobila pričakovan epilog.
Oglej si celoten članek

Francoski predsednik Francois Hollande je danes sporočil, da je končal skupno življenje z Valerie Trierweiler. Hollande naj bi imel že dve leti afero z igralko Julie Gayet, je v začetku meseca razkril tabloid Closer.

V nedeljo v Indijo

Hollande je novico ekskluzivno sporočil francoski tiskovni agenciji AFP. V sporočilu je zapisal, da govori kot posameznik in ne kot šef države, saj gre za njegovo zasebno življenje. "Dajem na znanje, da sem končal skupno življenje z Valerie Trierweiler," je sporočil.

Trierweilerjevo so, ko je izbruhnila afera, sprejeli v bolnišnico, odkoder so jo odpustili pred tednom dni, v nedeljo pa naj bi se odpravljala v Indijo.

Sporočil bo, ali je še prva dama

Hollande je po razkritju afere povedal, da bo do obiska v Washingtonu v začetku februarja javnosti sporočil, ali je Trierweilerjeva še francoska prva dama.

Par sicer ni bil poročen, skupaj pa sta bila nekaj let. 59-letni Hollande je prej živel s političarko Segolene Royal, s katero imata štiri otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.