Magazin > VIP
22 ogledov

Hollande: "Končal sem skupno življenje z Valerie"

Valerie Trierweiler François Hollande Reuters
Afera, ki jo je v začetku leta razkril znani francoski tabloid, je dobila pričakovan epilog.

Francoski predsednik Francois Hollande je danes sporočil, da je končal skupno življenje z Valerie Trierweiler. Hollande naj bi imel že dve leti afero z igralko Julie Gayet, je v začetku meseca razkril tabloid Closer.

V nedeljo v Indijo

Hollande je novico ekskluzivno sporočil francoski tiskovni agenciji AFP. V sporočilu je zapisal, da govori kot posameznik in ne kot šef države, saj gre za njegovo zasebno življenje. "Dajem na znanje, da sem končal skupno življenje z Valerie Trierweiler," je sporočil.

Trierweilerjevo so, ko je izbruhnila afera, sprejeli v bolnišnico, odkoder so jo odpustili pred tednom dni, v nedeljo pa naj bi se odpravljala v Indijo.

Sporočil bo, ali je še prva dama

Hollande je po razkritju afere povedal, da bo do obiska v Washingtonu v začetku februarja javnosti sporočil, ali je Trierweilerjeva še francoska prva dama.

Par sicer ni bil poročen, skupaj pa sta bila nekaj let. 59-letni Hollande je prej živel s političarko Segolene Royal, s katero imata štiri otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.