Svet
16 ogledov

Posebna dostava za predsednika

gnoj pariz
1/2
Reuters
Francoski tabloid Closer v novem članku trdi, da je francoski predsednik v razmerju z igralko Gayet že dve leti. Nezadovoljni državljan je predsedniku pripravil posebno darilo.

Po navedbah tabloida Closer se je razmerje med Françoisom Hollandom in Julie Gayet začelo med volilno kampanjo leta 2012. Na nekaterih fotografijah, ki so bile posnete v tistem času, je mogoče videti Hollanda s partnerico Valérie Trierweiler, v ozadju pa tudi Gayetovo. Kljub napovedi Closer ni objavil novih fotografij para.


Predsednik naj bi za sestanke z ljubico uporabljal stanovanje v zahodnem delu Pariza, privoščila pa naj bi si tudi skupne konce tedne na jugu Francije. Hollande naj bi se celo izgovoril iz skupnega dopusta s Trierweilerjevo lani v Grčiji, da si je lahko privoščil skupne trenutke z igralko. 

Toži za 50.000 evrov

Gayetova je medtem sporočila, da tabloid toži za 50.000 evrov, želi pa tudi povračilo sodnih stroškov v višini 4.000 evrov. Razlog za tožbo je vdor v njeno zasebnost. Če ji bo na sodišču uspelo, bo moral tabloid sodbo objaviti na naslovnici.

Čokolada in rože za prevarano

Medtem prevarana Trierweilerjeva ostaja v bolnišnici. Hollande jo je včeraj le obiskal. Mediji so se namreč spotikali ob to, da je v vsem tem času sploh še ni obiskal, nakar naj bi v četrtek sama poklicala novinarja in dejala, da so tako odločili njeni zdravniki. Kot je pojasnila, je še vedno prešibka, da bi stala ter da ji je predsednik poslal rože in čokolado

Uradni razlog za njeno bivanje v bolnišnici je šok, ki ga je doživela ob razkritju afere. Nekateri mediji pa namigujejo, da je Trierweilerjeva popila večje število tablet, zaradi česar so jo morali odpeljati v bolnišnico. Koliko časa bo tam, ni znano, je pa v četrtek novinarjem sporočila, da je še vedno prešibka, da bi stala, poroča pariški dopisnik BBC.

Komentarjev 1
  • lukaz 11:44 17.januar 2014.

    Našim potokom bi morali cel vlako gnoja v parlament strest!