Hollywoodski trend se vrača: Grozljivo shirane zvezdnice

Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice Foto: Profimedia Suhice
Čeprav so zadnja leta na vrhu lestvic najbolj poželjivih zvezdnice z oblinami, pa se po Hollywoodu zahiranost ponovno širi kot virus.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian, Nicki Minaj in Serena Williams so le nekatere izmed zvezdnic, znane tudi po svojih bujnih oblinah, predvsem zadnjicah, ki moškim mešajo glave. Če je bil še pred desetimi leti lepotni ideal sorazmerno in vitko telo, so danes vsa ta pravila porušena.

Magazin Angelina Jolie doživela živčni zlom

 

Ali pač ne. V zadnjih letih je namreč opaziti tudi poplavo hollywoodskih zvezdnic, predvsem igralk, ki s svojo suhljato postavo bodejo v oči. Nekatere izmed njih so priznale težave z motnjo hranjenja, medtem ko druge svoje vitko telo pripisujejo stresu ali genom. Med tistimi, ki so o tovrstnih težavah na glas spregovorili, sta tudi igralki Calista Flockhart in Tara Reid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.