Magazin > VIP
12677 ogledov

Angelina Jolie doživela živčni zlom

angelina jolie
"Nikogar ne spusti k sebi.“

Spor zaradi skrbništva je pošteno načel živce Angeline Jolie. Sodnik se je namreč pred kratkim postavil na stran Brada Pitta in mu dodelil več pravic. Brad lahko sedaj otroke pokliče kadar koli in tudi videl jih bo lahko pogosteje. Angelina v Londonu trenutno snema nadaljevanje filma Zlohotnica. V Veliko Britanijo je nameravala pripeljati tudi svoj naraščaj, a ji je sodnik to prepovedal. To pa še ni vse. Angelina je v filmu želela videti hčerki Shiloh in Vivienne, a ji je Brad prekrižal načrte. Deklet v filmu tako ne bomo videli.

Vse to je bilo za Angie očitno preveč. Med snemanjem naj bi doživela živčni zlom. "Jokala je in se tresla,“ je povedal vir. Po snemanju naj bi se igralka zaprla v svoj londonski dom, iz katerega naj bi se po poročanju sosedov slišali kriki in glasen jok. "Nikogar ne spusti k sebi,“ je igralkino osebno krizo potrdil vir, ki tudi pravi, da njenega joka in groženj nihče več ne jemlje resno. "Ljubi dramo. S tem pritiska na otroke, da bi ostali pri njej.“

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.