Hollywoodski zvezdnik ima opečen zadnjik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Posvaril pred novim trendom.
Oglej si celoten članek

Wellness influencerka Metaphysical Meagan je začela nov trend – sončenje presredka (perineum sunning), ki je po taoističnih naukih predstavlja "vrata življenja in smrti“. "To so vrata, kjer energija vstopa in izstopa,“ je na Instagramu zapisala influencerka in naštela pozivne učinke sončenja zadnjika: sončna energija vstopa v telo in krepi organe, povečata se ustvarjalnost in libido, trdnejši spanec, boljša koncentracija, uravnoteženi hormoni v spolnih organih ...

Foto: Profimedia josh brolin
Novi trend je preskusil tudi igralec Josh Brolin, a se sončenje zanj ni dobro končalo … "Preskusil sem sončenje presredka, o katerem sem veliko slišal, in moj nasvet je, da tega ne počnete tako dolgo kot jaz. Moj zadnjik je opečen in namesto da bi šel nakupovat z družino, ga sedaj zaradi velikih bolečin hladim in mažem z aloje vero in kremami za opekline. Ne vem, kdo se je spomnil tega neumnega sranja, ampak je** si. Resno,“ je svoje sledilce na družbenih omrežjih posvaril zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.