Magazin > VIP
2642 ogledov

Hollywoodski zvezdnik ima opečen zadnjik

Metaphysical Meagan Instagram
Posvaril pred novim trendom.

Wellness influencerka Metaphysical Meagan je začela nov trend – sončenje presredka (perineum sunning), ki je po taoističnih naukih predstavlja "vrata življenja in smrti“. "To so vrata, kjer energija vstopa in izstopa,“ je na Instagramu zapisala influencerka in naštela pozivne učinke sončenja zadnjika: sončna energija vstopa v telo in krepi organe, povečata se ustvarjalnost in libido, trdnejši spanec, boljša koncentracija, uravnoteženi hormoni v spolnih organih ...

josh brolin | Avtor: Profimedia Profimedia

Novi trend je preskusil tudi igralec Josh Brolin, a se sončenje zanj ni dobro končalo … "Preskusil sem sončenje presredka, o katerem sem veliko slišal, in moj nasvet je, da tega ne počnete tako dolgo kot jaz. Moj zadnjik je opečen in namesto da bi šel nakupovat z družino, ga sedaj zaradi velikih bolečin hladim in mažem z aloje vero in kremami za opekline. Ne vem, kdo se je spomnil tega neumnega sranja, ampak je** si. Resno,“ je svoje sledilce na družbenih omrežjih posvaril zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.