Honor se predstavi

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Prve fotografije male Honor Marie Warren so tu. Njena mamica Jessica Alba je med fotografiranjem novinarjem spregovorila o svojem zen porodu.
Oglej si celoten članek
"Nisem kričala," je v ekskluzivnem intervjuju za revijo OK! povedala Jessica Alba, ki se ji je porod zdel kot meditacija. V nasprotju z večino hollywoodskih zvezdnic je Jessica rodila po naravni poti. Nad porodom je bil navdušen tudi Cash Warren, ki je še vedno pod vtisom dogodka. "Ne zavedava se še dobro vsega," je novinarjem zaupala Jessica.

Mala Honor se že smehlja, sanja in počasi spoznava svet okrog sebe. Medtem pa njena mamica že razmišlja o odvečnih kilogramčkih, ki jih bo počasi začela topiti. "Prejšnji teden sem začela z dvajsetminutno vsakodnevno vadbo. Čisto počasi," je dejala Jessica. Spremenila bo tudi prehrano, saj "ocvrt piščanec in pire krompir po vadbi izničita ves trud“.

Komu je Honor bolj podobna?
Cash je prepričan, da je deklica pomanjšanja verzija njega. "Ima moj nos, moje obrvi in moje ...," začne naštevati Cash, Jessica pa ga dopolni: "Tvoje čelo in jamice v ličkih. Ima taka usta, kot sem jih imela jaz kot dojenček, in moja ušesa." Cash je hudomušno pripomnil, da bi raje videl, da bi bila deklica podobna njemu, "saj bi se ubil, če bi bila podobna Jessici".
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.