Magazin > VIP
16 ogledov

Honor se predstavi

1/9
Žurnal24 main
Prve fotografije male Honor Marie Warren so tu. Njena mamica Jessica Alba je med fotografiranjem novinarjem spregovorila o svojem zen porodu.
"Nisem kričala," je v ekskluzivnem intervjuju za revijo OK! povedala Jessica Alba, ki se ji je porod zdel kot meditacija. V nasprotju z večino hollywoodskih zvezdnic je Jessica rodila po naravni poti. Nad porodom je bil navdušen tudi Cash Warren, ki je še vedno pod vtisom dogodka. "Ne zavedava se še dobro vsega," je novinarjem zaupala Jessica.

Mala Honor se že smehlja, sanja in počasi spoznava svet okrog sebe. Medtem pa njena mamica že razmišlja o odvečnih kilogramčkih, ki jih bo počasi začela topiti. "Prejšnji teden sem začela z dvajsetminutno vsakodnevno vadbo. Čisto počasi," je dejala Jessica. Spremenila bo tudi prehrano, saj "ocvrt piščanec in pire krompir po vadbi izničita ves trud“.

Komu je Honor bolj podobna?
Cash je prepričan, da je deklica pomanjšanja verzija njega. "Ima moj nos, moje obrvi in moje ...," začne naštevati Cash, Jessica pa ga dopolni: "Tvoje čelo in jamice v ličkih. Ima taka usta, kot sem jih imela jaz kot dojenček, in moja ušesa." Cash je hudomušno pripomnil, da bi raje videl, da bi bila deklica podobna njemu, "saj bi se ubil, če bi bila podobna Jessici".
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.