Hopkins lastnik luksuzne vile v Istri

Foto: Žurnal24 Igralec rad uživa v lepotah sosednje Hrvaške. (Foto: Flynet)
Anthony Hopkins se rad odpravi na počitnice v sosednjo Istro, kjer ima v lasti tudi svojo luksuzno vilo.
Oglej si celoten članek

Anthony Hopkins z družino že nekaj časa v najstrožji tajnosti prihaja na počitnice v Istro, v okolico mesta Grožnjan. Tam ima v lasti rustikalno luksuzno vilo, ki jih v notranjosti Istre gradi nemški gradbeni podjetnik Andreas Dussmann, poročajo hrvaški mediji.

Med lastniki Dussmannovih vil je tudi fondacija, katere delničar je tudi Hopkins. Profil kupcev Dussmannovih vil je podoben slavnemu igralcu, v Istri pa jih privlači predvsem njena neizumetničenost. "Za razliko od Toskane in Provanse Istra ni preveč poseljena, ima pa vse, kar je potrebno, pokrajino, odlično hrano in vina, vendar brez prenatovorjenih turističnih avtobusov, kot v omenjenih francoskih in italijanskih pokrajinah,“ je poudaril podjetnik.

Z oskarjem nagrajenega igralca za vlogo serijskega morilca Hannibala Lecterja v filmu Ko jagenjčki obmolknejo lahko sicer trenutno v slovenskih kinematografih gledamo v vlogi vatikanskega duhovnika Lucasa v grozljivki Obred, navdihnjeni po resničnih dogodkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.