Magazin > VIP
350 ogledov

Hopkins lastnik luksuzne vile v Istri

Igralec rad uživa v lepotah sosednje Hrvaške. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Anthony Hopkins se rad odpravi na počitnice v sosednjo Istro, kjer ima v lasti tudi svojo luksuzno vilo.

Anthony Hopkins z družino že nekaj časa v najstrožji tajnosti prihaja na počitnice v Istro, v okolico mesta Grožnjan. Tam ima v lasti rustikalno luksuzno vilo, ki jih v notranjosti Istre gradi nemški gradbeni podjetnik Andreas Dussmann, poročajo hrvaški mediji.

Med lastniki Dussmannovih vil je tudi fondacija, katere delničar je tudi Hopkins. Profil kupcev Dussmannovih vil je podoben slavnemu igralcu, v Istri pa jih privlači predvsem njena neizumetničenost. "Za razliko od Toskane in Provanse Istra ni preveč poseljena, ima pa vse, kar je potrebno, pokrajino, odlično hrano in vina, vendar brez prenatovorjenih turističnih avtobusov, kot v omenjenih francoskih in italijanskih pokrajinah,“ je poudaril podjetnik.

Z oskarjem nagrajenega igralca za vlogo serijskega morilca Hannibala Lecterja v filmu Ko jagenjčki obmolknejo lahko sicer trenutno v slovenskih kinematografih gledamo v vlogi vatikanskega duhovnika Lucasa v grozljivki Obred, navdihnjeni po resničnih dogodkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.