Hotel, ki ga je težko spregledati

Foto: nhow nhow Foto: nhow nhow Foto: nhow nhow Foto: nhow nhow Foto: nhow nhow Foto: nhow nhow Foto: nhow nhow
Berlinski nhow hotel, delo oblikovalca Karima Rashida, za vse ljubitelje barv in glasbe.
Oglej si celoten članek

"Tehnologija, vizualizacija, barve, teksture – zasnova, ki se nas dotakne na vseh ravneh," pravi oblikovalec Karim Rashid o hotelu nhow v Berlinu, ki se nahaja ob reki Spree. "Čutno okolje, kjer oblikovanje določa in oblikuje naše notranje dimenzije okolja," dodaja, da je hotel zasnovan po njegovi ideji, pa je težko spregledati – prevladujejo namreč živahne barve, mehke oblike in njegova prepoznavna, tipična roza.

V sobo si naročite kitaro

nhow Berlin je drugi iz nastajajoče verige hotelov, prvi se nahaja v Milanu. Predstavlja novo generacijo hotelov – dinamično, nekonvencionalno in z lokalnim pridihom, poleg poudarka na modi in umetnosti, pa ima vsak nhow hotel tudi svojo temo. V Berlinu je rdeča nit glasba, zato se imenuje tudi glasbeni hotel, za vse, ki jih združuje strastna ljubezen do glasbe. Hotel je namreč edinstven v Evropi, ki se lahko pohvali kar z dvema snemalnima studioma, v sobi si lahko naročite kitaro, vsako soba pa ima seveda priključek za iPod. V neposredni bližini se nahaja veliko število klubov ter znana arena O2 World, največja koncertna lokacija v Berlinu, tako da boste obdani z glasbo, kamorkoli se boste obrnili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.